Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå med fyra anställda som nu behöver förstärka teamet med ytterligare två personer.

Redovisningsassistent/redovisningsekonom

Vi söker dig som arbetar som redovisningsassistent och trivs bra i den rollen, eller som har studerat ekonomi och vill utvecklas vidare inom ekonomiområdet till redovisningskonsult.

Som redovisningsassistent hos oss får du en ansvarsfull roll där fokus ligger på löpande redovisning och avstämningar inför månadsbokslut.

Ett krav är att du har ekonomiutbildning eller erfarenhet av redovisning och att du trivs att arbeta både självständigt och i team. Om du dessutom har arbetat på redovisningsbyrå eller med lön och är bekant med digitalt arbetssätt så är det en fördel.

Vi är en framtidsorienterad arbetsgivare som är mån om såväl kunder som medarbetare. Det ska vara roligt att gå till arbetet och du får samarbeta med duktiga arbetskamrater i en modern arbetsmiljö som präglas av värme, öppenhet och framtidstro.

Anställningsform: tillsvidareanställning.

Tillträde: under hösten efter överenskommelse.

Dahlberg & Partner AB är en auktoriserad redovisningsbyrå via Srf konsulterna och arbetar enligt Svensk Standard för Redovisningstjänster, REX, vilket är ett ramverk för kvalitetssäkrad redovisning. Genom digitalisering och automatisering vill vi uppnå effektivt och kvalitetssäkert arbetssätt som möjliggör att fokus kan läggas på att stödja kunden i deras verksamhet.

Ansökan

Skriv några rader om vem du är och vad du gjort till: ansokan@dahlbergpartner.se.

Vi rekommenderar dig att ansöka så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Maria Lundberg på 0910-214011 eller Fredrik Dahlberg på 0910-214012. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.