Vårt nuläge:

Vi vill förstärka vårt team med ytterligare en person. Vi söker därför dig som kan axla rollen som redovisningskonsult, som trivs med arbetsuppgifterna och vill utvecklas vidare tillsammans med oss i våra nya fräscha lokaler.

Vår förväntan:

Som redovisningskonsult hos oss får du en ansvarsfull roll som både innefattar bokslutsarbete, deklarationer och till viss del även löpande redovisning. Du kommer att ha kundansvar och det innebär att du även har en rådgivande roll till företagarna och deras verksamheter.

Ett krav är att du har ekonomiutbildning, erfarenhet av redovisning och att du trivs att arbeta både självständigt och i team. Om du dessutom har arbetat på redovisningsbyrå och är bekant med digitalt arbetssätt så är det en fördel.

Vår byrå:

Dahlberg & Partner AB är en auktoriserad redovisningsbyrå via Srf konsulterna och arbetar enligt Svensk Standard för Redovisningstjänster, REX, vilket är ett ramverk för kvalitetssäkrad redovisning.

Genom digitalisering och automatisering vill vi uppnå effektivt och kvalitetssäkert arbetssätt som möjliggör att fokus kan läggas på att stödja kunden i deras verksamhet - rådgivande redovisning.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team så hör av dig!

Maria: 0910-214011, Fredrik: 0910-214012

Eller skriv några rader om vem du är och vad du gjort till: ansokan@dahlbergpartner.se.